Ze světa

Petr Fiala se vrátil z centrály CIA s notami na přímé obvinění Ruska z hybridního válečného aktu ve Vrběticích v roce 2014! Obvinění má vytvořit veřejné "Casus Belli" pro vojenskou účast Armády ČR na zvažované operaci Evropské unie a NATO na Ukrajině, o které hovoří Emmanuel Macron!

Heslo "Sláva Ukrajině!" se proměňuje na "Salva Ukrajině!" a starosta Kyjeva už vede pro německé médium divné řeči, že do pár měsíců už nemusí Ukrajina existovat! Korupce prý rozežírá zemi zevnitř a Alexander Lukašenko varoval Západ, že pokud nepodepíše mír s Ruskem, tak Putin zvítězí! Kuleba už varoval, že nový americký balík pomoci na porážku...

Ukrajina právě vyhlásila totální mobilizaci a vrchní velitel pozemních sil prohlásil, že mobilizaci se nevyhne žádný Ukrajinec! Ukrajinské úřady začnou vydávat mezinárodní zatykače na ukrajinské vysokoškoláky v cizině!

Generální tajemník NATO chce Ficovi a Orbánovi udělat čáru přes rozpočet a vyzval k povinnému vyzbrojování Ukrajiny členskými státy NATO ve výši 100 miliard EUR v důsledku očekávaného konce americké pomoci Kyjevu! Dobrovolnost vyzbrojování Ukrajiny ze strany zemí NATO prý už nestačí!

Evropský parlament odsouhlasil směrnici na zákaz vytápění soukromých budov zemním plynem s účinností od roku 2030 pro všechny nové budovy! A od roku 2040 má platit zákaz na topení všemi fosilními palivy ve všech budovách! Topit se bude moci jen elektřinou a dočasně dřevní štěpkou! Pokud tato šílenost projde, dojde k vykácení všech lesů v Evropě!

Potvrzeno! Vyšetřovací výbor Ruské federace zjistil, že útočníci z Crocusu dostali k provedení útoku velké množství peněz z Ukrajiny! Kyjev se pokusil zdroj financování teroristů zamaskovat pomocí kryptoměnových transakcí!

Stopy organizátorů a objednavatelů teroristického masakru v centru Crocus v Moskvě vedou na Ukrajinu a odtamtud dál do západních zemí! Český prezident spolu s premiérem zarytě mlčí, žádné tiskové prohlášení Hradu, na rozdíl od Bílého domu! Z nejvyšších českých ústavních činitelů teror přímo odsoudil pouze šéf Senátu Miloš Vystrčil na Twitteru!...

Budvobraze.net
Všechna práva vyhrazena 2024
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma!