Ze světa

Vladimir Putin v exkluzivním předvolebním rozhovoru předložil podmínky pro mírová jednání s Ukrajinou! Rusko se z obsazených území Ukrajiny už nestáhne, protože by šlo o zradu ruských lidí.

Mocný americký think-tank z Washingtonu vyzval k vytvoření nárazníkového pásma vojsk EU na ukrajinsko-běloruské hranici, což by uvolnilo 20 ukrajinských brigád a více jak 100 000 vojáků AFU, kteří by se mohli přesunout na frontu doteku v Záporoží a na Donbasu! Plán na "porcelánovou obranu" má podporu Pentagonu!

Robert Fico na tiskové konferenci potvrdil, že některé členské státy EU a NATO chtějí vyslat své vojáky na Ukrajinu! Potvrdil tak informace Aeronetu, které jsme přinesli již v červnu loňského roku, že se formuje koalice "ochotných", která vyšle na Ukrajinu vojáky na základě bilaterálních dohod ve chvíli, kdy dojde ke zhroucení ukrajinské ofenzívy!

"Krym patří historicky Rusku a nevím, jestli ho Ukrajina dostane zpátky! Ukrajině nesmíme dovolit, aby kapitulovala, musí za nás bojovat! Trump nás určitě nenechá Rusku, když mu nabídneme, že budeme dál kupovat americký plyn!" Šokující výroky polského prezidenta Andrzeje Dudy vyvolaly poprask jak v Kyjevě, tak mezi Poláky!

Česká republika je podle ruských orgánů sponzorem mezinárodního terorismu, protože prý dovolila ukrajinské armádě použití českých zbraní proti "všem" ruským cílům bez rozdílu, včetně civilní infrastruktury na ruském území!

Ukrajinský politolog navrhuje vybudování ukrajinských pracovních lágrů na polské straně hranice pod ochranou NATO! Továrny i lágry ležící na obou stranách hranice by byly kolem dokola obehnané ploty a ostnatými dráty, aby Ukrajinci nemohli uprchnout do Polska!

Zelenský přiletěl do Argentiny na inauguraci "magora" do funkce prezidenta a namísto peněz, které očekával, dostal od něj stříbrný židovský 9ramenný svícen Menora na známku uctění Chanuky, neboť Zelenský má židovský původ!

Budvobraze.net
Všechna práva vyhrazena 2024
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma!