Ze světa

V lednu se začne v USA říkat, že Biden prohrál Ukrajinu! Zalužný americkému ministru obrany řekl, že AFU potřebuje dalších 400 miliard USD na nákup dělostřelecké munice a na výplaty vojenského personálu a celkem 17 milionů granátů prý potřebuje AFU k tomu, aby vytlačila Rusy z Krymu a z Ukrajiny. Americký ministr obrany odjel z Ukrajiny s...

Arestovič prohlásil, že Ukrajina je podle jeho názoru na špatné straně války, protože Putina vítají v Abú Dhabí na koních jako krále, časopis Time již o něm mluví jako o možné osobnosti roku a na summitu G20 nic nepřipomínalo, že by Rusko bylo v izolaci!

Vedoucí ukrajinské delegace z Istanbulu a předseda parlamentního klubu Zelenského strany po chvilce váhání odpálil na ukrajinské televizi pravdu, že válka na Ukrajině mohla skončit v březnu 2022, ale Boris Johnson to zamítl!

Přežila holokaust, a na demonstraci v Torontu vystoupila ostře proti Izraeli a na podporu Palestiny! Turecký prezident v parlamentu pohrozil Izraeli, že i když má jaderné bomby, tak se blíží jeho konec!

Šéfka Evropské komise na summitu G20 navrhla vznik globálního digitálního průkazu, který by měl nahradit všechny cestovní pasy na světě a obsahovat všechny údaje o jedinci, od očkovacího statusu, přes objem peněz v bance, až po osobní spotřebu a úroveň emisí CO2 a NOx produkovaných cestováním, pohybováním a nakupováním!

Američtí Židé vtrhli ve Washingtonu do Kongresu a protestovali proti válce v Gaze, proti státu Izrael a na podporu Palestiny! Americká média nevěděla, co mají hlásit, jestli jde o povstání jako 6. ledna 2021, anebo je to pokojný protest židovské komunity, kterou si nedovolí nikdo nálepkovat!

Budvobraze.net
Všechna práva vyhrazena 2024
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma!