Ze světa

Ukrajinská ofenzíva skončila debaklem a v celé Evropě začal zátah na ukrajinské uprchlíky, kteří jsou odsunováni zpět na Ukrajinu, aby doplnili řady zdecimované ukrajinské armády!

Na pohřeb Jevgenije Prigožina přišla v černém i manželka jednoho z Prigožinových dvojníků! Je to další důkaz, že v letadle zřejmě zahynul dvojník a Prigožin je naživu, zřejmě i s celým vedením PMC Wagner!

Douglas MacGregor v rozhovoru s Tuckerem Carlsonem varoval, že USA nejsou připraveny na vojenský konflikt s Ruskem a pokud nedojde k rychlé kapitulaci Ukrajiny, bude do několika měsíců stát ruská armáda na hranicích Polska!

Svědkyně natočila pravděpodobné sestřelení soukromého tryskáče Jevgenije Prigožina ruskou protivzdušnou obranou! K dispozici jsou již fotografie trosek Embraeru, které nesou něco jako stopy kuličkových ložisek z nábojové hlavice PVO systému S-400 rozmístěného v Tverské oblasti!

Ruský ministr obrany Sergej Šojgu oficiálně potvrdil, že polská armáda se připravuje k okupaci západní Ukrajiny a země NATO nashromáždily v bezprostřední blízkosti hranic Běloruska na 360 000 vojáků a tisíce kusů vojenské techniky!

Budvobraze.net
Všechna práva vyhrazena 2024
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma!