Ze světa

Česká republika je podle ruských orgánů sponzorem mezinárodního terorismu, protože prý dovolila ukrajinské armádě použití českých zbraní proti "všem" ruským cílům bez rozdílu, včetně civilní infrastruktury na ruském území!

Ukrajinský politolog navrhuje vybudování ukrajinských pracovních lágrů na polské straně hranice pod ochranou NATO! Továrny i lágry ležící na obou stranách hranice by byly kolem dokola obehnané ploty a ostnatými dráty, aby Ukrajinci nemohli uprchnout do Polska!

Zelenský přiletěl do Argentiny na inauguraci "magora" do funkce prezidenta a namísto peněz, které očekával, dostal od něj stříbrný židovský 9ramenný svícen Menora na známku uctění Chanuky, neboť Zelenský má židovský původ!

V lednu se začne v USA říkat, že Biden prohrál Ukrajinu! Zalužný americkému ministru obrany řekl, že AFU potřebuje dalších 400 miliard USD na nákup dělostřelecké munice a na výplaty vojenského personálu a celkem 17 milionů granátů prý potřebuje AFU k tomu, aby vytlačila Rusy z Krymu a z Ukrajiny. Americký ministr obrany odjel z Ukrajiny s...

Arestovič prohlásil, že Ukrajina je podle jeho názoru na špatné straně války, protože Putina vítají v Abú Dhabí na koních jako krále, časopis Time již o něm mluví jako o možné osobnosti roku a na summitu G20 nic nepřipomínalo, že by Rusko bylo v izolaci!

Vedoucí ukrajinské delegace z Istanbulu a předseda parlamentního klubu Zelenského strany po chvilce váhání odpálil na ukrajinské televizi pravdu, že válka na Ukrajině mohla skončit v březnu 2022, ale Boris Johnson to zamítl!

Přežila holokaust, a na demonstraci v Torontu vystoupila ostře proti Izraeli a na podporu Palestiny! Turecký prezident v parlamentu pohrozil Izraeli, že i když má jaderné bomby, tak se blíží jeho konec!

Budvobraze.net
Všechna práva vyhrazena 2024
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma!